#9 SudeLa Foto is verhuisd!

Bijna 9 maanden geleden was het feest, ik had mijn eigen studio aan huis! Zo trots als een pauw, een prachtig plekje om naast de fotoshoots op locatie, ook fotoshoots in de studio te kunnen doen. Zoals bijvoorbeeld de 9 maanden serie, een zwangerschapsshoot of een kleine pasgeborene!

De spannende, maar onwijs gave stap om mijn eigen bedrijf te starten was misschien wel de start van nog veel meer moois! Want waarom afwachten premarin pfizer of de mooie dingen op je af komen, als de mooie dingen om je heen voor het oprapen liggen? Mijn vriend en ik delen sinds wij elkaar kennen dezelfde droom, een klein woonboerderijtje aan de rand van een dorp, met vrij uitzicht over de landerijen. Die droom zouden we later “als we groot zijn” in vervulling laten gaan. Dat ‘later’ hebben we maar even naar voren gehaald! We leven nu! En als het nu kan, waarom dan wachten tot later? We hebben daarom onze droom werkelijkheid ovidac 5000 iu 1 vial of 5000iu nederland gemaakt en een klein woonboerderijtje aan de rand van het Drentse dorpje Buinen, met vrij uitzicht over de landerijen gekocht!

En ik kan je niet vertellen hoe onzettend gelukkig ik ben dat we het gewoon gedaan hebben! Afgelopen vrijdag hebben we de sleutel gekregen! De komende maanden gaan we de woning verbouwen en er ons droomhuis van maken!

Voor SudeLa Foto betekent het naast het geluk van prachtige natuur op een steenworp afstand, ook een klein beetje behelpen. De komende maanden beschik ik namelijk niet over een studio. Deze gaan we wel weer bij onze woning realiseren, maar de komende maanden werk ik dus alleen op locatie. Dit kan zijn op een van de vele prachtige natuurplekken die wij in Nederland hebben, of gewoon bij jou thuis!

Ik hoop op een prachtige zomer met heel veel mooie en gave shoots!